top of page
Foto-onderdelen2.jpg
Embleem.png

Werkzaamheden

Smits Precision Parts

Wij verwerken alle staalsoorten, non ferro’s, en vele soorten kunststoffen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk van samenwerkende toeleveranciers opgebouwd. In samenwerking met onze netwerkpartners kunnen wij ook alle warmtebehandelingen en oppervlaktebehandelingen verzorgen.

 

Zo is Smits Precison Parts jouw partner bij de productie van onderdelen. We helpen en ontzorgen door onze toewijding en persoonlijke begeleiding.

Complex seriematig draaiwerk

Smits Precision Parts vervaardigd complex seriematig draaiwerk op een dubbelspindel draaiautomaat voorzien van C- en Y-assen op beide spindels. Tijdens de productie kunnen 12 stuks vaste draaigereedschappen en 12 aangedreven gereedschappen in een arbeidscyclus aan het werk worden gezet. Onze machines zijn voorzien van volautomatische staflademagazijn.

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Werkzaamheden

Voorbeelden

Complex seriematig draaiwerk

Header-2.jpg
Header-1.jpg
Header-3.jpg
Header-4.jpg

Draaien conventioneel

Smits Precision Parts verzorgt met veel plezier opdrachten waarbij conventioneel draaien gewenst is. Wij hebben een machinepark en outillage waarmee we vakmanschap bieden. Vooral in kleine opdrachten zoals prototypes en aanloopseries zijn wij jouw partner in conventioneel draaiwerk. Uiteraard behoort de productie van een vervolgserie ook tot de mogelijkheden.

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Anker 1

CNC Frezen

Voor CNC frezen beschikken we bij Smits Precision Parts over zeer universele machines die uitblinken in de snelheid waarmee ze om te stellen zijn. Bij enkelstuks werk bepaalt de steltijd vaak de kostprijs. Door een korte omsteltijd kunnen wij gunstige prijzen aanbieden voor enkelstuks werk. Onze machines zijn voorzien van Heidenhain dialoogbesturingen. De tooling van deze machines is optimaal ingericht. Alles om de tijd van omstellen te verkorten en zo kostenbewust te kunnen produceren.

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Anker 2

Conventioneel frezen

Conventioneel frezen? Bestaat dat nog? Jazeker, bij kleine frees opdrachten kan conventioneel frezen van toegevoegde waarde zijn. Smits Precision Parts beheerst de techniek van verspanen. Deze techniek wordt vaak toegepast op kleine producten en gecombineerd met snel omstellen. Hierdoor zijn korte levertijden realiseerbaar.

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Anker 3
bottom of page