top of page

Over ons

Waarom Smits Precision Parts? Omdat wij het antwoord zijn op jouw vraag! Veel bedrijven in de fijnmechanische toelevering zijn door afnemend vakmanschap niet meer in staat om enkelstuks fabricage aan te bieden. Door een toenemende beweging van investeren in volgeautomatiseerde bewerkingsmachines richten steeds meer bedrijven zich op de productie van grote serie aantallen. Maar niet bij Smits Precision Parts. Wij leveren nog flexibel maatwerk en vakmanschap.

Foto-meten.jpg
Embleem.png

Juist in de Brainportregio vol maak-industrie is er een grote behoefte aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in kostengunstige enkelstuks fabricage. Zo dragen wij ons steentje bij aan innovatie en ontwikkeling in onze markt.

 

Belang van onderdelen van de beste kwaliteit

Smits Precision Parts levert onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo ben je verzekerd van een probleemloze assemblage door jouw machines. Ook verlengen de hoge kwaliteit van de onderdelen de levensduur van machines en apparaten. Bij Smits Precision Parts gaan we voor tevreden klanten. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jarenlange

ervaring

Het klinkt cliche, maar bij ons is het waarheid! Door jarenlange ervaring van Smits Precision Parts goed werk leveren tegen een goede prijs. Onze cultuur is te omschrijven als no-nonsense. Smits Precision Parts levert een hoge mate van vakmanschap en heeft lage overheadkosten. In de praktijk is het vaak lastig om enkelstuks productie, vaak met spoedeisend karakter, uit te besteden in de regio Zuid-Oost Brabant. Bij ons kun je nog wel terecht. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page